Akkukäyttöinen Lehtipuhallin Husqvarna

Hinta 12,00  - 23,00  päivässä.

Akkukäyttöinen lehtipuhallin sopii erinomaisesti kaikenlaiseen siistimistyöhön – lehtien ja roskien poistamiseen, koneiden puhdistamiseen sekä monenlaisten sisätilojen, kuten vajojen ja navettojen siistimiseen.

Husqvarna-puhallinta voi käyttää moniin tarkoituksiin, kuten lehtien poistamiseen puutarhassa ja muiden ulkokohteiden puhdistamiseen. Jaksat työskennellä pidempään väsymättä. Kaikki Husqvarnan puhaltimet ovat ergonomisia ja säästävät siten käyttäjän selkää ja käsivarsia työn aiheuttamalta rasitukselta.

Suuritehoinen ja helposti käynnistyvä moottori ja tehokas puhallin takaavat suuren ilmavirtauksen sekä puhallusnopeuden.

Päiväkohtainen hinnoittelu: Akkukäyttöinen Lehtipuhallin Husqvarna
1 - 1 päivää: 23,00  / Päivä
2 - 3 päivää: 16,00  / Päivä
4 - 5 päivää: 14,00  / Päivä
6 - 365 päivää: 12,00  / Päivä
Tuntikohtainen hinnoittelu
1 - 3 Tuntia: 6,00  /Tunti
4 - 24 Tuntia: 23,00  Kiinteä hinta
Noutopäivä ja aika
Palautuspäivä ja aika
Määrä

Kuvaus

Akkukäyttöinen Lehtipuhallin on yli 325:n vuoden ajan toimineen Husqvarnan tuote. Husqvarnan innovaatiot ja omistautuminen ovat auttaneet kehittämään ammattilaisille työkaluja metsien, puistojen ja puutarhojen hoitoon. Jotta työskentely olisi mahdollisimman tehokasta, tuotteissa on yhdistetty hyvä suorituskyky käytettävyyteen ja turvallisuuteen. Husqvarnan laajaan ja alati kasvavaan tuote- ja lisävarustevalikoimaan kuuluu muun muassa moottorisahoja, laikkaleikkureita ja robottiruohonleikkureita.

Husqvarna Group on maailman johtava metsäteollisuuden, puisto- ja puutarhaviljelytuotteiden tuottaja
Tuotteitamme ovat moottorisahat, trimmerit, robottiset ruohonleikkurit ja rullaluistimet. Ryhmä on myös Euroopan puutarhaviljelyalan johtava yritys ja maailmanlaajuisesti johtava rakennus- ja kiviteollisuuden leikkauslaitteiden ja timanttityökalujen valmistaja.

Konsernin tuotteita ja ratkaisuja myydään jälleenmyyjien ja vähittäismyyjien kautta kuluttajille ja ammattilaisille yli 100 maassa, mukaan lukien Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah ja Diamant Boart. Liikevaihto vuonna 2017 oli 39 miljardia kruunua ja konsernilla on yli 13 000 työntekijää 40 maassa.

Husqvarna-osasto

Jaoston ydinbrändi on Husqvarna, jota käytetään maailmanlaajuisesti ja joka vastaa suurimmasta osasta myyntiä. Muita tuotemerkkejä ovat Zenoah, joka on alueellinen brändi Japanissa ja Klippo, tunnettu ruohonleikkureiden brändi Ruotsissa.

Loppukäyttäjiä löytyy ammatillisilta aloilta kuten metsätaloudesta, puunhoidosta, maisemoinnista ja kaupallisista nurmikoiden ja puutarhojen palveluista sekä kuluttajasegmenteistä, kuten koti- ja maanomistajista. Maailmanlaajuinen markkinaosuus on noin 20 prosenttia, kun taas Euroopassa ja kuluttajamarkkinoilla on vahvempi asema.

Markkina-asemat ovat vahvat ammattimaisille kädessä pidettäville tuotteille, etenkin moottorisahalle ja pyörillä varustetuille tuotteille, kuten ruohonleikkureille. Husqvarna on kiistaton markkinajohtaja ruohonleikkureissa, joka on Husqvarnan edelläkävijä yli 20 vuotta sitten.

Husqvarna-osasto toimii maailmanlaajuisesti, ja suurin osa myynnistä syntyy Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Tämä merkitsee sitä, että kehittyvillä markkinoilla on edelleen mahdollisuuksia, jotka tarjoavat suhteellisesti suurempaa kasvuvauhtia. Husqvarna-osasto on Husqvarna-konsernin tärkein tutkimus- ja kehitystyökalu. Tutkimus- ja kehitystoiminnalla on laaja, loppukäyttäjähenkinen lähestymistapa. Tuote- ja palveluinnovaatiot ovat kriittisiä osaston pitkän aikavälin kilpailukyvyn kannalta.

Yli 325 vuotta innovaatiota

Husqvarnalla on pitkä historia, ja rikas perintö. Ensimmäinen Husqvarna-tehdas perustettiin vuonna 1689 aseteollisuudeksi. Husqvarna on vuosisatojen kuluessa tuottanut laajan valikoiman erilaisia ​​tuotteita, kuten ompelukoneita, polkupyöriä, moottoripyöriä ja keittiötarvikkeita.

Kun Electrolux osti Husqvarnan vuonna 1978, ulkotuotevalikoimaan kuului lähinnä moottorisahoja. 1980-luvulla toiminta laajeni voimakkaasti yritysostojen kautta. Seuraavina vuosina johdonmukainen orgaaninen kasvu vähitellen nosti Husqvarnan johtavaan asemaan globaaleilla markkinoilla.

Akkukäyttöinen Lehtipuhallin Husqvarna

Voiko akkukäyttöinen lehtipuhallin todellakin olla yhtä tehokas kuin suuritehoinen bensiinikäyttöinen kone? Vastaus on lyhyesti kyllä. Husqvarnan akkupuhaltimissa on käytetty uusinta, innovatiivista akkuteknologiaa. Lehtipuhallin on erittäin tehokas, mutta melutasoltaan hiljainen. Myös ergonomia ja helppokäyttöisyys ovat huippuluokkaa. Husqvarnan akkukäyttöistä lehtipuhallinta voi käyttää sekä ulko- että sisätiloissa, kuten vajojen puhdistamisessa. Lehtipuhaltimen tasapaino on täydellinen, käynnistys on nopeaa ja helppoa, ja käyttöominaisuuksia tehostavat vakionopeudensäädin ja Boost-toiminto.

Linkki Husqvarnan sivuilta ladattavaan käyttöoppaaseen tässä.

Linkki Husqvarnan sivuille tässä.