Dino 125T (120T)

Hinta 85,00  - 110,00  päivässä.

Dino 125T (sama kuin 120T) on kompakti työmaanostin, jolla suoritat esim. omakotitalonmaalaustyön helposti. Suomalainen Dino on vakaa ja luotettava nostin.

Päiväkohtainen hinnoittelu: Dino 125T (120T)
1 - 3 päivää: 110,00  / Päivä
4 - 5 päivää: 100,00  / Päivä
6 - 7 päivää: 97,00  / Päivä
8 - 31 päivää: 87,00  / Päivä
32 - 365 päivää: 85,00  / Päivä
Tuntikohtainen hinnoittelu
1 - 3 Tuntia: 35,00  /Tunti
4 - 24 Tuntia: 110,00  Kiinteä hinta
Noutopäivä ja aika
Palautuspäivä ja aika
Määrä

Kuvaus

Dino 125T (sama kuin 120T) on kompakti työmaanostin, jolla suoritat esim. omakotitalonmaalaustyön helposti. Helppokäyttöinen.

Dino 125T ominaisuudet
  • Kevyt, vankkarakenteinen, kustannustehokas
  • Yhden hengen teräskori, nostokyky 120 kg
  • Soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön
  • Ajolaite; helppo siirtoajo työmaalla
  • Isot tukijalkalevyt 280 x 360 mm
  • Jatkuva puomiston pyöritys; helppo ja käytännöllinen
  • Vakaa hinata, helppo kuljettaa
  • Helppo käyttää, selkeä ohjauspaneeli
Lisävarusteet

 

Linkki Dinoliftin sivuilta ladattavaan käyttöohjeeseen tässä.

Dino-henkilönostin on Loimaalla vuodesta 1975 valmistettu työmaanostin. Dino on eniten myyty hinattava henkilönostin Euroopassa. Innovatiivisuudestaan ja turvallisuudestaan tunnettu Dino on laatutietoisen valinta. Dinolift kerää jatkuvasti palautetta asiakkailta ja käyttäjiltä kehittääkseen tuotteitaan.

Dino-nostimen turvallinen käyttö on varmistettu tarkoin lujuuslaskelmin ja koekuormituksin. Henkilönostimet on testattu EN280-standardin mukaisila henkilönostintarkastuksilla. Dino-henkilönostimilla on T&Uuml- ja VTT-sertifikaatit. Kaikilla Dino-nostimilla on CE-merkintä.

Made in Finland vuodesta 1974 lähtien

Dinolift Oy on suomalainen yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy korkealaatuisia DINO-henkilönostimia eri käyttötarkoituksiin vuokraamoille ja loppukäyttäjille. DINO-henkilönostimella työskentely korkeuksissa on turvallista, tehokasta ja miellyttävää.
Dinolift Oy on vientiyritys, jonka tuotannosta 85 % menee vientiin. DINO-nostimia on myyty yli 40 maahan eri puolille maailmaa. Päämarkkina-alueet ovat Pohjoismaat ja Pohjois-Eurooppa.

Innovaatioita ja jatkuvaa kehitystä

Dinolift Oy pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotevalikoimaansa tuomalla markkinoille uusia nostinmalleja sekä parantamalla nykyisiä malleja asiakkailta ja markkinoilta saadun palautteen pohjalta. Viimeaikaisia tuotelanseerauksia ovat mm. monikäyttöinen DINO 220XSE 350kg:n korikuormalla ja materiaalinkäsittelyominaisuudella. Tukijalat mahdollistavat työskentelyn nostimella myös kaltevassa maastossa. Toinen uutuus, DINO 120TB, on akkukäyttöinen versio suositusta 12m:n nostimesta. Tänä vuonna esitellään uudistettu versio kevyestä itsekulkevasta RXT-sarjan nostimesta: 280RXT – alle 5 tonnin painoinen puominostin tukijaloilla, 28 m työskentelykorkeudella ja 16 m sivu-ulottumalla.

Luotettava ja turvallinen käyttää

DINO -henkilönostimet tunnetaan  korkeasta laadustaan, turvallisuudestaan ja tukevasta rakenteestaan. Jokainen nostin on suunniteltu ja valmistettu tehtaallamme Loimaalla ja komponentit valitaan niiden luotettavuuden ja kestävyyden perusteella. DINO -merkkiin luotetaan vuokraamoiden vaativissa ja vaihtelevissa käyttö- ja sääolosuhteissa. Alhaisen painopisteen ansiosta hinattavat DINO -nostimet ovat turvallisia hinata autolla ja vahvalla ajolaitteella nostimia on helppo siirrellä työkohteessa.

Testattu laatu

DINO -henkilönostinten turvallinen käyttö varmistetaan tarkoin lujuuslaskelmin ja koekuormituksin. Virallinen henkilönostintarkastus suoritetaan EN280-standardin mukaisesti. Kaikki DINO-henkilönostimet ovat CE-merkittyjä. Dinoliftille on myönnetty ISO9001 laatu- ja ISO 14001 ympäristösertifikaatit.

Miten voimme auttaa?

Hyvä asiakaspalvelu on yksi toimintamme kulmakivistä. Jälleenmyyjämme sekä henkilökuntamme Loimaalla palvelevat asiakkaitamme kaikissa huoltoon ja varaosiin sekä tekniseen tukeen liittyvissä kysymyksissä viipymättä. DINO -asiantuntijamme järjestävät teknistä koulutusta sekä käyttökoulutusta tehtaallamme tai paikallisesti asiakkaan tiloissa.

Dinolift on ollut IPAF-jäsen vuodesta 1997

International Powered Access Federation (IPAF) on kansainvälinen järjestö, joka edistää turvallista ja tehokasta nostin- ja nosturikäyttöä maailmanlaajuisesti. Se antaa teknistä neuvontaa ja tietoa sekä tulkitsee säädöksiä ja vaikuttaa lainsäädäntöön omilla turvallisuuteen liittyvillä aloitteillaan ja koulutusohjelmillaan. IPAF on jäsentensä omistama, voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka jäsenistöön kuuluu nostinvalmistajia, nostinvuokraajia, urakoitsijoita ja nostinkäyttäjiä.

Linkki Dinoliftin sivuille tässä.

Lisätiedot

Paino 1500 kg
Mitat 615 × 180 × 200 cm
Käyttövoima:

Sähkö 230v

Korin nostokorkeus:

10m

Työkorkeus:

12m

Paino:

1500kg