Halkomakone Timco 15T

Hinta 22,00  - 49,00  päivässä.

Halkomakone Timco 15T:llä pihapuut saa nopeasti klapeiksi.
Tämä pikahalkomakone on noin kuusi kertaa nopeampi kuin tavallinen hydraulinen halkomakone.

Pikahalkomakoneessa käytetään voimanlähteenä kahta isoa vauhtipyörää ja sähkömoottoria. Todella nopea halkaisu ja työntövarren palautus (2 sekuntia). Jalkojen ja siirtopyörien avulla halkomakone on helppo siirtää sekä siinä on optimaalinen työskentelykorkeus. Turvallisuutta ja käyttömukavuutta lisää kätevä integroituhalkaisupöytä.

Päiväkohtainen hinnoittelu: Halkomakone Timco 15T
1 - 1 päivää: 49,00  / Päivä
2 - 3 päivää: 35,00  / Päivä
4 - 5 päivää: 27,00  / Päivä
6 - 365 päivää: 22,00  / Päivä
Tuntikohtainen hinnoittelu
1 - 4 Tuntia: 12,00  /Tunti
5 - 24 Tuntia: 49,00  Kiinteä hinta
Noutopäivä ja aika
Palautuspäivä ja aika
Määrä

Kuvaus

Halkomakone Timco 15T on huomattavan nopea halkomakone.

Halkomakone Timco 15T ominaisuudet
  • Moottorin teho: 1,5kW
  • Jännite 230 V
  • Työntövoima 15 tonnia
  • Turvallinen kahden käden ajo
  • Max. halkaisupituus 460 mm
  • Max. halkaisupaksuus 400 mm
  • Työntönopeus: 47 cm/sek.
  • Äänitaso 83 dB (A)
  • Laitteen paino: 98,5 kg
Timco

T.I.Midwood & Co Limited (TIMco) on yksi Yhdistyneiden kuningaskuntien suurimmista ja kokeneimmista ruuvien, kiinnittimien, kiinnikkeiden, naulojen ja työkalujen lisävarusteiden maahantuojista ja tukkumyyjistä.

Jakelu

Timco toimittaa 48:n tunnin sisällä kaikkialla Euroopassa. Toimitusverkosto on täysin integroitu ja kuljetus toimittaa oikean tuotteen oikeaan aikaan.

Timco asiakaspalvelu

Jokaista asiakasta käsitellään yksilönä, jokaisen asiakkaan liikentoiminnan kulttuuria ymmärtäen ja kunnioittaen. Asiakaspalvelu on Timcolle erittäin tärkeää ja siksi koulutettu ja motivoitunut henkilökunta varmistaa, että toimittaja on täysin sopusoinnussa asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten kanssa.
Timco panostaa voimakkaasti asiakaspalveluun. Runsas tieto, asiantuntemus ja kokemus takaavat huippuosaamista odotusten täyttämiseksi. Toisaalta Timco on tehnyt merkittäviä investointeja varmistaakseen paikkansa teknologian kärjessä. Uusi asiakaskeskeinen tietojärjestelmä takaa ammattimaisen back office -toiminnon ja mahdollisimman suuren tehokkuuden.

Asiakassuhteen hallinta

Yritys on rakennettu “one-to-one” -suhteisiin. Timco haluaa pohtia kumppaniyritysten etuja ja kehittää pitkäaikaisen suhteen.

Timco toimii integroituna tiiminä, joka tarjoaa asiakkaille parhaan palvelun. Alueelliset tilienjohtajat vierailevat säännöllisesti asiakkaiden luona keskustellakseen kaikista tarpeista ja vaatimuksista. Lisäksi yrityskumppanille nimetään yksi henkilö sisäisestä myyntitiimistä vastaamaan kaikista hallinnollisista tarpeista.

Pakkaus

Timco on panostanut voimakkaasti pakkausten suunnitteluun. Huomio yksityiskohtiin tuotemerkin ja esittelyn suhteen takaa kattavan ja kestävän tuotteen jakelijalle.
Pakkausmateriaalina Timco soveltaa pakkausmateriaalien vähimmäismäärää sen varmistamiseksi, että tuotteet saavuttavat loppukohteen uudessa ja puhtaassa kunnossa eivätkä vahingoita kauttakulkua. Kierrätettyjä tai kierrätettäviä pakkausmateriaaleja käytetään aina kun se on mahdollista.

Linkki Timcon sivuille tässä.

Lisätiedot

Paino 100 kg
Mitat 190 × 52 × 110 cm
Käyttövoima

sähkö 230V

teho

1,5kW

paino

98,5

puristusteho

15 tonnia

maksimi puun pituus

46cm

Saatat myös pitää...