Henkilönostin Genie Z- 45 RT

Hinta 70,00  - 160,00  päivässä.

Henkilönostin Genie Z- 45 RT tuo suorituskykyä työmaalle. Ajettava nostin tarjoaa korkean maavaran ja kulkee varmasti epätasaisellakin alustalla. Korilavan maksimikorkeus on 14 metriä ja sivu- ulottuvuus 7,5 metriä. Kone on sopivan kokoinen operoimaan esimerkiksi kolmikerroksisella rakennustyömaalla.
Pyydä tarjousta pidempiaikaiselle käytölle:
020 7301540
info@konesi.fi

Päiväkohtainen hinnoittelu: Henkilönostin Genie Z- 45 RT
1 - 3 päivää: 160,00  / Päivä
4 - 10 päivää: 130,00  / Päivä
11 - 30 päivää: 80,00  / Päivä
31 - 365 päivää: 70,00  / Päivä
Tuntikohtainen hinnoittelu
1 - 4 Tuntia: 40,00  /Tunti
5 - 24 Tuntia: 160,00  Kiinteä hinta
Noutopäivä ja aika
Palautuspäivä ja aika
Määrä

Kuvaus

Henkilönostin Genie Z- 45 RT

Henkilönostin Genie Z- 45 RT on ihanteellinen ulkokäyttöön ja teollisiin sovelluksiin. Genie®-moottorikäyttöiset Z ™ -puomit tarjoavat monipuolisen nostolaitteen yhdistelemällä ylös-, ulos- ja yli-paikannusominaisuuksia. Ne tarjoavat myös korkean maavarauksen, kaksi- tai nelivetoiset vaihtoehdot ja loistavat maasto-ominaisuudet helpottamaan matkaa epätasaisella alustalla.

Suorituskykyä vaikeissakin maasto-olosuhteissa
Henkilönostin Genie Z- 45 RT tarjoaa monipuiliset nostomahdollisuudet Ylös- ja Alas -paikannuksella ja “ylhäältä” ja “ylhäältä” paikannukselta ja erinomaisella ulottuvuudella. Z ™ -45 / 25 J RT: ssä on vakiovarusteinen 1,52 m: n (5 ft) puomi paremman takaa paikoituksen ja tasaisen hallinnan.

Tiukka kääntösäde ja nollaperäylitys mahdollistavat rajoittamattoman ohjattavuuden ahtaallakin työskentelyalueella.

Henkilönostimen nopeus ja tarkkuus auttavat suorittamaan työn nopeammin.  
Tehokas pyörimisnopeus mahdollistaa puomin siirtämisen aina tarvittaessa. 
Z ™ -45 / 25 RT -alustaan kuuluu 180 ° hydraulinen kierto. Z ™ -45 / 25 J RT -alustaan kuuluu 160 ° hydraulinen pyöritys sekä nostopuomi. Molemmissa malleissa on myös itsetasoava alustan ominaisuus, joka tarjoaa saman alustan tason läpi koko liikkeen.
Korkeintaan 227 kg (500 lb) nostokapasiteetti.
Genie®-nostolaitteisto

Pienistä kannettavista materiaaleista hisseihin ja telelaitteisiin, saksilenkkeihin, teleskooppisiin ja niveltyviin puomiin, Genie®-tuotteet tarjoavat sinulle erinomaista suorituskykyä, turvallisuutta ja luotettavuutta. Maailmanlaajuinen ja monipuolinen asiantuntemus on kehitetty palvelemaan asiakkaidemme tarpeita. Terex Aerial Work Platform -asiantuntijat ovat käytettävissäsi, tarvitsetpa sitten tuotetukea tai apua rahoittamaan investointeja.

Genien tarina

Maailmanlaajuinen ulottuvuus. Yksittäinen tarkennus.
Se on totta sininen.
Terex AWP: ssä ihmisten ja materiaalien nostamisen käsite ulottuu laajentamattomiin tuotteisiin. Se heijastaa kumppanuuden henkeä kaiken tekemämme taakse. Olemme maailmanlaajuinen yritys, joka on syvästi yhteydessä asiakkaisiinmme – työskentelemällä auttaa sinua rakentamaan yrityksesi, onko sinulla yksi myymälä vai sata myymälää.
Genie Industries alkoi vuonna 1966 Genie® Hoist, kannettava pneumaattinen nosto. Sen jälkeen seurasi lisää materiaalihissit ja sarja ilmakäyttöisiä työympäristöjä asiakkaiden kysynnän tyydyttämiseksi – tuotteita, jotka nopeasti tunnustivat maailmanlaajuisesti ja usein edustivat suunnittelun läpimurtoja.
Tänään olemme Terex Corporationin tytäryhtiönä edelleen innovaation ja laadun tuotannon kärjessä. Mutta asiakaskeskeiset arvot pitävät meidät maadoitettuna. Denverista Dubaihin ja Hongkongiin Helsinkiin asiakkaat pyytävät erottuvia sinisiä hissejä työpaikalla tinkimättömän palvelun ja tuen ansiosta. Tässä miksi …
Arvostamme ihmisiä. Tiimimme jäsenten asiantuntemus ja henkilökohtainen sitoutuminen ovat suurimpia tuotteitamme – ja asiakkaamme ovat tärkein motivaatiomme. Olemme innoissamme, omistautuneita ja ylpeitä palvella sinua, ja se näkyy kaikissa tuotteissamme.
Mielestämme laiha ja vihreä. Pyrimme jatkuvasti tekemään yhteistyötä tehokkaimpien ja ympäristöystävällisten tapojen tekemiseksi tuotteiden asiakkaiden haluamiseksi. Meidän “laiha” käytäntö minimoi jätteen, jonka tavoitteena on tuottaa korkealaatuista tuotetta mahdollisimman lyhyessä ajassa edullisimmin asiakkaillemme.

Linkki Genien sivuille tässä.

Lisätiedot

Paino 6160 kg
Mitat 653 × 230 × 237 cm
lavakorkeus

14m

sivu- ulottuvuus

7,5m

korikuorma

227kg

lavakoko

76 x 183cm

käyttövoima

diesel