Lämpöpuhallin 32kW Timco

Hinta 10,00  - 20,00  päivässä.

Lämpöpuhallin 32kW Timco on dieselkäyttöinen lämpöpuhallin esim. hallin lämmittämiseen.

Päiväkohtainen hinnoittelu: Lämpöpuhallin 32kW Timco
1 - 1 päivää: 20,00  / Päivä
2 - 3 päivää: 14,00  / Päivä
4 - 5 päivää: 12,00  / Päivä
6 - 365 päivää: 10,00  / Päivä
Tuntikohtainen hinnoittelu
1 - 3 Tuntia: 6,00  /Tunti
4 - 24 Tuntia: 20,00  Kiinteä hinta
Noutopäivä ja aika
Palautuspäivä ja aika
Määrä

Kuvaus

Lämpöpuhallin 32kW Timco on dieselkäyttöinen lämpöpuhallin esim. hallin lämmittämiseen.

Lämpöpuhallin 32kW Timco ominaisuudet
  • Säädettävä termostaatti 5-45 astetta 5 asteenjaolla
  • Jännite: 220V/50Hz
  • Lämpö teho 32 KW
  • Pumpun paine:35Kpa/0,35 Bar
  • Ilman virtaus 460 m3/h
  • Poltoainel: Diesel tai valopetrooli
  • Käyntiaika tankilla 14 h
  • Tankin tilavuus 41 l
  • Kulutus 3l/h
  • Ulostulo lämpötila 440 astetta
Timco yrityksenä

T.I.Midwood & Co Limited (TIMco) on yksi Yhdistyneiden kuningaskuntien suurimmista ja kokeneimmista ruuvien, kiinnittimien, kiinnikkeiden, naulojen ja työkalujen lisävarusteiden maahantuojista ja tukkumyyjistä.

Jakelu

Timco toimittaa 48:n tunnin sisällä kaikkialla Euroopassa. Toimitusverkosto on täysin integroitu ja kuljetus toimittaa oikean tuotteen oikeaan aikaan.

Timco asiakaspalvelu

Jokaista asiakasta käsitellään yksilönä, jokaisen asiakkaan liikentoiminnan kulttuuria ymmärtäen ja kunnioittaen. Asiakaspalvelu on Timcolle erittäin tärkeää ja siksi koulutettu ja motivoitunut henkilökunta varmistaa, että toimittaja on täysin sopusoinnussa asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten kanssa.
Timco panostaa voimakkaasti asiakaspalveluun. Runsas tieto, asiantuntemus ja kokemus takaavat huippuosaamista odotusten täyttämiseksi. Toisaalta Timco on tehnyt merkittäviä investointeja varmistaakseen paikkansa teknologian kärjessä. Uusi asiakaskeskeinen tietojärjestelmä takaa ammattimaisen back office -toiminnon ja mahdollisimman suuren tehokkuuden.

Asiakassuhteen hallinta

Yritys on rakennettu “one-to-one” -suhteisiin. Timco haluaa pohtia kumppaniyritysten etuja ja kehittää pitkäaikaisen suhteen.

Timco toimii integroituna tiiminä, joka tarjoaa asiakkaille parhaan palvelun. Alueelliset tilienjohtajat vierailevat säännöllisesti asiakkaiden luona keskustellakseen kaikista tarpeista ja vaatimuksista. Lisäksi yrityskumppanille nimetään yksi henkilö sisäisestä myyntitiimistä vastaamaan kaikista hallinnollisista tarpeista.

Pakkaus

Timco on panostanut voimakkaasti pakkausten suunnitteluun. Huomio yksityiskohtiin tuotemerkin ja esittelyn suhteen takaa kattavan ja kestävän tuotteen jakelijalle.
Pakkausmateriaalina Timco soveltaa pakkausmateriaalien vähimmäismäärää sen varmistamiseksi, että tuotteet saavuttavat loppukohteen uudessa ja puhtaassa kunnossa eivätkä vahingoita kauttakulkua. Kierrätettyjä tai kierrätettäviä pakkausmateriaaleja käytetään aina kun se on mahdollista.

Linkki Timcon sivuille tässä.