Maantiivistäjä 80kg Atlas Copco LF 80

Hinta 20,00  - 40,00  päivässä.

Maantiivistäjä 80kg Atlas Copco LF 80 on kivetystöihin sekä täyttöihin soveltuva tärylätkä paikkoihin, johon ei isommalla täryllä pysty menemään.

Päiväkohtainen hinnoittelu: Maantiivistäjä 80kg AtlasCopco
1 - 1 päivää: 40,00  / Päivä
2 - 3 päivää: 28,00  / Päivä
4 - 5 päivää: 23,00  / Päivä
6 - 365 päivää: 20,00  / Päivä
Tuntikohtainen hinnoittelu
1 - 3 Tuntia: 10,00  /Tunti
4 - 24 Tuntia: 40,00  Kiinteä hinta
Noutopäivä ja aika
Palautuspäivä ja aika
Määrä

Kuvaus

Maantiivistäjä 80kg Atlas Copco LF 80 on 1-ajosuuntainen maantiivistyslevy ohuiden ja keskipaksujen rakeisten maakerrosten työstämiseen.

Maantiivistäjä 80kg Atlas Copco LF 80 ominaisuuksia

Koneessa on vakiomallinen nostosilmukka nosturilla nostamista varten. Se on sijoitettu niin, että kone pysyy tasapainossa noston aikana.

Kaikissa 1-ajosuuntaisissa maantiivistyslevyissä on patentoitu tärinävaimennettu kahva, jolloin käsiin ja käsivarsiin kohdistuva tärinä on hyvin alhainen perinteisiin kahvoihin verrattuna.

Maantiivistäjä 80kg Atlas Copco LF 80 on suunniteltu helposti kuljetettavaksi ja varastoitavaksi. Siinä on kokonaan taitettava kahva helpottamassa liikuttamista.

Maantiivistäjä 80kg Atlas Copco LF 80 ei jätä pintoihin jälkiä alalevyjen pyöristettyjen reunojen ansiosta.

Saat paremman hyödyn 1-ajosuuntaisesta maantiivistyslevystä lisäämällä siihen muita varusteita, kuten kivipäällystesarjan ja kuljetuspyörät.

Linkki Atlas Copcon sivuilta ladattavaan käyttöohjeeseen tässä.

Atlas Copco Suomessa

Suomessa toimii kolme Atlas Copco –yhtiötä, jotka vastaavat kompressoreiden, generaattoreiden, rakennustekniikkakaluston, teollisuustyökalujen ja kokoonpanojärjestelmien myynnistä ja huollosta.

Oy Atlas Copco Kompressorit Ab:n tuotevalikoimaan kuuluvat öljyvapaat ja öljyvoidellut kiinteät kompressorit, kaasu- ja prosessikompressorit, typpigeneraattorit, puhaltimet, kuivaimet, suodattimet, paineilmalaitteet, ohjaus- ja valvontalaitteet sekä kattavat huoltopalvelut.

Atlas Copco Power Techniquen tuotevalikoimasta löytyvät käsikäyttöiset rakennus- ja purkukoneet, siirrettävät kompressorit, dieselgeneraattorit, valomastot ja uppopumput sekä monipuoliset huoltopalvelut.

Oy Atlas Copco Tools Ab:n tuotevalikoima käsittää paineilma- ja sähkökäyttöisiä teollisuustyökaluja kuten kokoonpanotyökalut, hiomakoneet, iskevät työkalut, porakoneet, paineilmanostimet, -moottorit ja -varusteet sekä räätälöidyt kokoonpanojärjestelmät ja huoltopalvelut.

Atlas Copcon tavoitteet

Tarjoamme asiakkaillamme luotettavia ja tehokkaita ratkaisuja useimmilla teollisuuden aloilla. Työskentelemme aina vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa ja olemme sitoutuneet tuottamaan asiakkaallemme räätälöidyn ratkaisun, joka antaa liiketoiminnalle varman pohjan.

Atlas Copco –konserni on johtava kestävän tuottavuuden ratkaisujen tarjoaja. Konsernin palvelee asiakkaita yli 180 maassa tarjoten tuotteita ja huoltopalveluita, joissa panostetaan tuottavuuteen, tehokkuuteen, turvallisuuteen ja ergonomiaan.

Atlas Copco haluaa olla kaikissa paineilmaan, louhintatekniikkaan ja teollisuustyökaluihin liittyvissä tarpeissasi ensimmäinen valinta – eli First in Mind—First in Choice ® tarjoamalla juuri ne tuotteet ja palvelut, jotka tukevat liiketoimintasi tehokkuutta ja tuottavuutta. Kannamme toiminnassamme vastuun asiakkaita, ympäristöä ja ympärillämme olevia ihmisiä kohtaan. Haluamme tarjota tuotteita ja palveluita, jotka kestävät aikaa. Tätä kutsumme – kestäväksi tuottavuudeksi.

Historia Suomessa

Ruotsalainen Atlas-yhtiö perustettiin vuonna 1873 valmistamaan rautateiden tarvitsemia laitteita. AB Atlaksen alku oli hankala, koska rautateiden tilaukset romahtivat. Perustajilla oli vaikeuksista huolimatta vahva usko tulevaisuuteen, ja uusi yhtiö näki päivänvalon 1890 Nya AB Atlas -nimisenä.

• Vuonna 1917 Nya AB Atlas sulautettiin M. Wallenbergin AB Diesel Motorer -yhtiöön, jonka tehtävänä oli kehittää dieselkoneita. Uusi yhtiö sai nimekseen AB Atlas Diesel.
• Toisen maailmansodan aikana AB Atlas Diesel toi markkinoille uuden kallionporausmenetelmän, jota kutsuttiin ”ruotsalaiseksi menetelmäksi” eli ”mies ja paineilmapora”. Järjestelmä oli menestys ja se johti yhtiön voimakkaaseen laajentumiseen.
• Vuonna 1948 AB Atlas Diesel lopetti dieselien tuotannon ja yhtiö erikoistui paineilma-alueelle. Yhtiön nimi muutettiin Atlas Copcoksi; Copco tulee sanoista Compagnie Pneumatique Commerciale.
• Atlas Copco tuli Suomeen jo vuonna 1906, jolloin ensimmäinen kompressori myytiin Ahlströmin Viipurin tehtaalle. Aluksi Atlas Copcon kompressoreja markkinoi Oy Julius Tallberg Ab.
• Atlas Paineilmakoneet Oy valmisti kallioporakoneiden ja työkalujen varaosia Helsingissä, Salmisaaressa vuodesta 1943.
• Muutto suurempiin tiloihin Lauttasaareen tapahtui 1950-luvulla, jolloin yhtiön nimeksi tuli Oy Atlas Copco Ab.
• Vuonna 1968 Kirkkonummelle, Masalaan, rakennettiin iskevien työkalujen tehdas.

Oma myyntiyhtiö Suomeen

• Strategisesti merkittävä virstanpylväs oli vuonna 1987, jolloin Suomeen perustettiin oma Atlas Copco -myyntiyhtiö.
• Yhtiö siirtyi vuonna 1988 Masalan työkalutehtaan tyhjiksi jääneisiin tiloihin.
• Vuonna 1990 Atlas Copco -yhtiö sai nykyisen konsernistrategian mukaisen divisioonajakoisen organisaation. Silloin muodostettiin myös Suomeen kolme operatiivista yksikköä: Oy Atlas Copco Kompressorit Ab, Oy Atlas Copco Louhintatekniikka Ab ja Oy Atlas Copco Tools Ab. Kolmen operatiivisen yhtiön yläpuolella toimii holdingyhtiönä Oy Atlas Copco Ab, joka vastaa kaikkien yhtiöiden kiinteistöistä, kassajärjestelmästä ja toimii talous- ja lakiasioissa neuvonantajana.
• Joulukuussa 1999 yhtiöt muuttivat Vantaalle, Tuupakkaan.
• Syyskuussa 2004 Atlas Copco Craelius Ab osti tamperelaisen Rotex Oy:n, joka valmistaa maanporauskalustoa.
• Lokakuussa 2014 Atlas Copco Suomen pääkonttori ja huoltotilat muuttivat uusiin toimitiloihin Vantaan Hakkilaan.
• Vuonna 2016 Atlas Copco juhli 110 vuottaan Suomessa.

Linkki Atlas Copcon tuotesivulle tässä.

Linkki Atlas Copcon websivustolle tässä.

Lisätiedot

Paino 82 kg
Käyttövoima

Bensa, 4-tahti

paino

82kg

pohjalevyn koko

420 x 570mm

Moottori/malli

Honda/ GX160

Moottorin teho

4,1 kW

Tärinäarvot (m/s2)

1,2

Desibelitaso

91