Oksasilppuri 13hp 89mm Timco

Hinta 23,00  - 55,00  päivässä.

Päiväkohtainen hinnoittelu: Yksityinen: Oksasilppuri 13hp 89mm Timco
1 - 1 päivää: 55,00  / Päivä
2 - 3 päivää: 39,00  / Päivä
4 - 7 päivää: 33,00  / Päivä
8 - 365 päivää: 23,00  / Päivä
Tuntikohtainen hinnoittelu
1 - 3 Tuntia: 17,00  /Tunti
4 - 24 Tuntia: 55,00  Kiinteä hinta
Noutopäivä ja aika
Palautuspäivä ja aika
Määrä

Kuvaus

Oksasilppuri 13hp 89mm Timco on laadukas polttomoottorikone.

Oksasilppuri 13hp 89mm Timco ominaisuudet
  •  Maksimi oksapaksuus 89 mm13hp / 9,5 kW 4T moottori
  • Ilmajäähdytteinen
  • Käsistartti
  • Tankin koko 6,5 l
  • Maksimi terän leikkausnopeus 2400r/min
  • Maksimi terän nopeus vapaana 3600r/min
  • Murskaava/Silppuava
  • Kokonaismassa 100 kg
  • Laatu sertifikaatit CE, EPA
  • Takuu 1 vuosi
Timco

T.I.Midwood & Co Limited (TIMco) on yksi Yhdistyneiden kuningaskuntien suurimmista ja kokeneimmista ruuvien, kiinnittimien, kiinnikkeiden, naulojen ja työkalujen lisävarusteiden maahantuojista ja tukkumyyjistä.

Jakelu

Timco toimittaa 48:n tunnin sisällä kaikkialla Euroopassa. Toimitusverkosto on täysin integroitu ja kuljetus toimittaa oikean tuotteen oikeaan aikaan.

Timco asiakaspalvelu

Jokaista asiakasta käsitellään yksilönä, jokaisen asiakkaan liikentoiminnan kulttuuria ymmärtäen ja kunnioittaen. Asiakaspalvelu on Timcolle erittäin tärkeää ja siksi koulutettu ja motivoitunut henkilökunta varmistaa, että toimittaja on täysin sopusoinnussa asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten kanssa.
Timco panostaa voimakkaasti asiakaspalveluun. Runsas tieto, asiantuntemus ja kokemus takaavat huippuosaamista odotusten täyttämiseksi. Toisaalta Timco on tehnyt merkittäviä investointeja varmistaakseen paikkansa teknologian kärjessä. Uusi asiakaskeskeinen tietojärjestelmä takaa ammattimaisen back office -toiminnon ja mahdollisimman suuren tehokkuuden.

Asiakassuhteen hallinta

Yritys on rakennettu “one-to-one” -suhteisiin. Timco haluaa pohtia kumppaniyritysten etuja ja kehittää pitkäaikaisen suhteen.

Timco toimii integroituna tiiminä, joka tarjoaa asiakkaille parhaan palvelun. Alueelliset tilienjohtajat vierailevat säännöllisesti asiakkaiden luona keskustellakseen kaikista tarpeista ja vaatimuksista. Lisäksi yrityskumppanille nimetään yksi henkilö sisäisestä myyntitiimistä vastaamaan kaikista hallinnollisista tarpeista.

Pakkaus

Timco on panostanut voimakkaasti pakkausten suunnitteluun. Huomio yksityiskohtiin tuotemerkin ja esittelyn suhteen takaa kattavan ja kestävän tuotteen jakelijalle.
Pakkausmateriaalina Timco soveltaa pakkausmateriaalien vähimmäismäärää sen varmistamiseksi, että tuotteet saavuttavat loppukohteen uudessa ja puhtaassa kunnossa eivätkä vahingoita kauttakulkua. Kierrätettyjä tai kierrätettäviä pakkausmateriaaleja käytetään aina kun se on mahdollista.

Linkki Timcon sivuille tässä.

Lisätiedot

Paino 100 kg
Käyttövoima

bensiini 98e, nelitahti

Teho

13 hp

Tankin koko

6,5l

Maksimi oksakoko

89mm