Pensasleikkuri Honda akkukäyttöinen

Hinta 9,00  - 15,00  päivässä.

Pensasleikkuri Honda on kevyt, hiljainen ja laadukas puutarhatyökalu. Laite on akkukäyttöinen ja mukana tulee kaksi akkua ja laturi.

Päiväkohtainen hinnoittelu: Pensasleikkuri Honda
1 - 1 päivää: 15,00  / Päivä
2 - 2 päivää: 12,00  / Päivä
3 - 4 päivää: 10,00  / Päivä
5 - 365 päivää: 9,00  / Päivä
Tuntikohtainen hinnoittelu
1 - 3 Tuntia: 5,00  /Tunti
4 - 24 Tuntia: 15,00  Kiinteä hinta
Noutopäivä ja aika
Palautuspäivä ja aika
Määrä

Kuvaus

Pensasleikkuri Honda on osa Hondan monipuolista teknistä tuotantoa.

Pensasleikkuri Honda ominaisuudet

Honda-pensasleikkurin laser-leikattu kaksitoiminen terä takaa tarkan ja tasaisen leikkuujäljen kaikissa tilanteissa. Oksat eivät repeydy vaan lopputulos on aina siisti.

Akun kiinnittämien ja irrottaminen on helppoa eivätkä johdot haittaa menoa. Ei enää jatkuvaa pelkoa johdon katkeamisesta tai siitä että perässä seuraava johto tuhoaa herkät istutukset. Akkukäyttöisyys takaa esteettömän liikkumisen ja työn sujuvuuden.

Moderni akkutyöväline on täydellinen valinta useimpiin pihoihin. Perinteisiin polttomoottoreilla toimiviin laitteisiin verrattuna akkulaitteet tarjoavat monia käytännön etuja kuten:

Suuren ja raskaan polttomoottorin ja polttoainesäiliön sijaan kannettavanasi on kevyt akku ja kompakti työkalu, joten työskentely pihalla on aiempaa selvästi kevyempää ja mukavampaa.

Pienikin polttomoottori pitää isoa ääntä. Akusta voimansa saavat sähkömoottorit tuottavat saman tehon ja hyödyn huomattavasti pienemmillä desibelimäärillä.

Akkukäyttöiset sähkötyökalut ovat luonnollisesti myös luonnonystävän valintoja. Sähkömoottorit eivät tuota pakokaasuja eivätkä CO2-päästöjä.

Jo pelkkä polttomoottorityökalun käynnistäminen saattaa viedä puhdin pois useimmalta kotipuutarhurilta. Akkukäyttöiset työkalut käynnistyvät puolestaan aina vain nappia painamalla. Ja ne myös pysyvät käynnissä olipa sää sitten kylmä tai kostea. Oma energia on mukava purkaa työhön, ei oikutteleviin koneisiin.

Honda yrityksenä

Innovatiivisuus ja taito kehittää uusia teknisiä ratkaisuja ovat tuoneet Hondalle poikkeuksellisen laajan osaamisen, joka näkyy aina arkikäyttöön tarkoitetuista tuotteista maailmanmestaruustason kilpailukalustoon, Hondajet-suihkukoneisiin ja lähes ihmisen kaltaisiin robotteihin.

Hondan tekninen etumatka muihin on havaittavissa kaikilla sen toiminnan alueilla. Jokaiselle Honda-tuotteelle on yhteistä korkea laatu ja luotettavuus, joilla on saavutettu käyttäjien luottamus. Niinpä Honda valmistaakin ajoneuvoja, moottoreita ja koneita enemmän kuin mikään muu yritys maailmassa.

Honda toi ensimmäisen Power-tuotteidensa sarjaan kuuluvan maatalouskoneen markkinoille vuonna 1953 keventämään Japanin maatiloilla ja kalastajakylissä työskentelevien ihmisten työtaakkaa uudella teknologialla. Vuosikymmenien myötä Honda on laajentanut valikoimaa, joka nykyisellään käsittää pienkoneita laidasta laitaan: jyrsimiä, ruohonleikkureita,robottileikkureita, perämoottoreita, generaattoreita, vesipumppuja, lumilinkoja sekäpaikallismoottoreita erilaisiin koneisiin ja laitteisiin.

Tänä päivänä näitä Honda Power -tuotteita on valmistettu jo 100 miljoonaa kappaletta, ja ne näyttelevät merkittävää roolia sekä ihmisten yksityiselämässä että teollisuuskäytössä kaikkialla maailmassa. Maailman suurimpana moottorivalmistajana Honda pitää velvollisuutenaan kehittää ihmisen ja luonnon välistä harmoniaa edistävää teknologiaa, jonka perusvaatimuksina ovat mm. energiansäästö, kokonaisvaltainen ympäristöystävällisyys ja käytön helppous.

Linkki Hondan sivuilta ladattavaan esitteeseen tässä.

Lisätiedot

Käyttövoima

Akkukäyttöinen

Paino

2,79 kg

Terän pituus

65 cm

Saatat myös pitää...