Poravasara 950W SDS-max

Hinta 15,00  - 30,00  päivässä.

Poravasara Hitachi on helppokäyttöinen ja vahva  poravasara SDS-plus-kiinnityksellä.

Poravasara Hitachi ammattikäyttöön

Helppokäyttöinen
Ergonominen kumipinnoitettu otekahva
Helppo työkalun vaihto
Suunnanvaihdin
Portaaton nopeudensäätö
Turvakytkin
Alhainen melu- ja tärinätaso
Keskittämistoiminto
Iskutoiminnon poiskytkentä

Poravasara Hitachi käyttöalue

Poraus iskutoiminnolla koviin materiaaleihin kuten betoniin, laattoihin ja erilaisiin kivimateriaaleihin Poraus ilman iskua puuhun, teräkseen, alumiiniin jne.

 

Päiväkohtainen hinnoittelu: Poravasara sds max
1 - 1 päivää: 30,00  / Päivä
2 - 3 päivää: 20,00  / Päivä
4 - 7 päivää: 18,00  / Päivä
8 - 365 päivää: 15,00  / Päivä
Tuntikohtainen hinnoittelu
1 - 3 Tuntia: 9,00  /Tunti
4 - 24 Tuntia: 30,00  Kiinteä hinta
Noutopäivä ja aika
Palautuspäivä ja aika
Määrä

Kuvaus

Hitachi

Hitachi-työkalut on suunniteltu vaativaan käyttöön. Tuotevalikoimamme sähkö- ja akkutyökaluista tarvikkeisiin kattaa ammattilaisen tarpeet.

Myymme laajaa tuotevalikoimaamme paikkakuntakohtaisesti valittujen jälleenmyyjiemme kautta.

Edustamiamme merkkejä ovat:

 • HITACHI sähkö- ja akkutyökalut sekä tarvikkeet
 • NIKO akku-, sähkö- ja lasertyökalut sekä tarvikkeet
 • BASSO naulaimet
 • BENDOF leikkurit ja taivuttimet
 • MFT kiinnikkeet ja ruuvit
 • KONSBERG käsityökalut
 • OLFA veitset
Hitachi Power Tools Finland Oy

Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu, huolto ja myynti ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Haluamme olla hyvä ja kiinnostava yhteistyökumppani jälleenmyyjillemme ja loppukäyttäjille.

Hitachi

Hitachi Power Tools Finland Oy on osa pohjoismaista konsernia. Pohjoismaiseen Hitachi-konserniin kuuluvat emoyhtiö Hitachi Power Tools A/S Norjassa sekä tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Lisäksi Puolassa on MFT-kiinnitystarvikkeiden tuotanto.

Norjan emoyhtiöllämme on pitkä kokemus ammattityökalukaupasta vuodesta 1922 lähtien. Hitachin akku- ja sähkötyökalujen edustus alkoi Suomessa vuonna 1980. Tuotevalikoimaamme on aina kuulunut myös monipuolisesti erilaisia tarvikkeita ja käsityökaluja.

Vuodesta 2005 lähtien konsernimme omistaja on ollut Hitachi Koki Co. Ltd. Hitachi Kokilla on lähes 70 vuoden kokemus korkealaatuisten ja edistyksellisten sähkötyökalujen kehityksestä ja valmistuksesta ammattikäyttäjien tarpeiden mukaisesti. Hitachi Koki panostaa tuotekehityksessään ennen kaikkea käyttömukavuuteen sekä moottoreiden energiatehokkuuteen ja pitkäikäisyyteen vallitsevia ympäristö- ja laatustandardeja noudattaen.

HiKOKI – usein kysyttyjä kysymyksiä

Hitachi Power Tools muuttaa HITACHI-tuotemerkkinsä HiKOKI-tuotemerkiksi lokakuussa 2018. Olemme listanneet alle tärkeimmät pointit brändiuudistukseen liittyen.

 

Miksi HITACHI-tuotemerkki vaihtuu HiKOKI-tuotemerkiksi?

Nimenmuutoksen taustalla on, että Hitachi-konserni myi heinäkuussa 2017 sähkötyökaluihin keskittyneen yrityksensä, Hitachi Koki Co. Ltd:n, KKR:lle, joka on yksi maailman suurimmista pääomasijoitusrahastoista.

Muutos on osa KKR:n strategiaa kasvattaa yritystämme voimakkaasti, mikä mahdollistetaan toimittamalla entistä enemmän uusia & innovatiivisia tuotteita markkinoille. Muutoksen myötä voimme paremmin hallinnoida tuotemerkkiämme sekä päättää, mihin suuntaan sitä kehitetään ja kuinka siitä viestitään asiakkaille.

Mitä olemassa oleville Hitachi-sähkötyökaluille tapahtuu?

Ainoastaan työkaluissa oleva logo muuttuu. Muuten tuotteet pysyvät täsmälleen samoina ja yhtä korkealaatuisina kuin aina ennenkin. Myös koneiden mallinimet pysyvät muuttumattomina. Tuotteet valmistetaan jatkossakin samoilla tehtailla. Muutos ei vaikuta tuotteiden hintoihin.

Mikä parasta, markkinoille lanseerataan paljon uusia HiKOKI-koneita lokakuusta 2018 alkaen.

Ovatko HiKOKI 18V työkalut ja akut yhteensopivia Hitachin työkalujen ja akkujen kanssa?

Totta kai. Kaikki olemassa olevat tuotemallimme pysyvät täysin samoina. Kaikki 18V-akkukoneet, akut ja laturit ovat yhteensopivia keskenään – lukipa koneen kyljessä Hitachi tai HiKOKI. Sama koskee tarvikkeita ja varaosia.

Milloin nimi muuttuu?

Lokakuussa 2018.

Miksi uusi nimi on HiKOKI?

Uudeksi nimeksi valikoitui HiKOKI, koska se kuvastaa yhteistä 70-vuotista historiaamme Hitachin kanssa sekä yhteyttä yhtiön nykyiseen nimeen Japanissa, joka on Hitachi Koki. Japaniksi koki tarkoittaa teollisuuskoneita.

Nimen alku ”hi” lausutaan englantilaisittain ”high”, mikä kuvastaa yhtiömme korkeaa luotettavuutta, korkeaa teknistä osaamista sekä koneiden korkeaa suorituskykyä.

Mitä uutta HiKOKI tuo tullessaan?

Entistä enemmän huippuluokan teknologiaa, johon myös Hitachi on panostanut tuotekehityksessään. Pääpaino on akkuteknologiassa sekä akku- ja sähkötyökaluissa. On odotettavissa, että tuotekehitys tulee nopeutumaan ja voimme lanseerata uusia tuotteita aiempaa nopeammalla tahdilla.

LYHYESTI:
 • Tuotteet pysyvät yhtä korkealaatuisina kuin aina ennenkin.
 • Tuotteet valmistetaan samoilla tehtailla.
 • Mallinimet pysyvät samoina.
 • 3 vuoden takuu ilman rekisteröintiä pysyy samana.
 • Sekä Hitachin että HiKOKI:n koneet, akut, laturit ja varaosat ovat yhteensopivia keskenään.
 • Vihreä väri säilyy.