Raivaussaha Husqvarna

Hinta 23,00  - 45,00  päivässä.

Raivaussaha Husqvarna on laadukas työkalu raivaustöihin. Husqvarnan metsänraivaussahalla voi kaataa pienempiä puita, pensaita ja vesakoita helposti, tehokkaasti ja tasapainoisesti.

Kevyt, vahva ja monipuolinen kone on valmis käytettäväksi haastavissa olosuhteissa sekä pitkäkestoisissa ja vaativissa metsätöissä. Lyhyempi runkoputki ja kulmavaihde parantavat käsiteltävyyttä ahtaissa paikoissa ja helpottavat suunnattua kaatoa.

Myös ergonomia ja taloudellisuus ovat tärkeitä tekijöitä. Husqvarna-raivaussahan moottori takaa maksimitehon, mutta pienet tärinät ja vähäisen polttoaineenkulutuksen.

Päiväkohtainen hinnoittelu: Raivaussaha Husqvarna
1 - 1 päivää: 45,00  / Päivä
2 - 3 päivää: 32,00  / Päivä
4 - 5 päivää: 27,00  / Päivä
6 - 365 päivää: 23,00  / Päivä
Tuntikohtainen hinnoittelu
1 - 3 Tuntia: 15,00  /Tunti
4 - 24 Tuntia: 45,00  Kiinteä hinta
Noutopäivä ja aika
Palautuspäivä ja aika
Määrä

Kuvaus

Raivaussaha Husqvarna on yli 325:n vuoden ajan toimineen Husqvarnan tuote. Husqvarnan innovaatiot ja omistautuminen ovat auttaneet kehittämään ammattilaisille työkaluja metsien, puistojen ja puutarhojen hoitoon. Jotta työskentely olisi mahdollisimman tehokasta, tuotteissa on yhdistetty hyvä suorituskyky käytettävyyteen ja turvallisuuteen. Husqvarnan laajaan ja alati kasvavaan tuote- ja lisävarustevalikoimaan kuuluu muun muassa moottorisahoja, laikkaleikkureita ja robottiruohonleikkureita.

Husqvarna Group on maailman johtava metsäteollisuuden, puisto- ja puutarhaviljelytuotteiden tuottaja
Tuotteitamme ovat moottorisahat, trimmerit, robottiset ruohonleikkurit ja rullaluistimet. Ryhmä on myös Euroopan puutarhaviljelyalan johtava yritys ja maailmanlaajuisesti johtava rakennus- ja kiviteollisuuden leikkauslaitteiden ja timanttityökalujen valmistaja.

Konsernin tuotteita ja ratkaisuja myydään jälleenmyyjien ja vähittäismyyjien kautta kuluttajille ja ammattilaisille yli 100 maassa, mukaan lukien Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah ja Diamant Boart. Liikevaihto vuonna 2017 oli 39 miljardia kruunua ja konsernilla on yli 13 000 työntekijää 40 maassa.

Husqvarna-osasto

Jaoston ydinbrändi on Husqvarna, jota käytetään maailmanlaajuisesti ja joka vastaa suurimmasta osasta myyntiä. Muita tuotemerkkejä ovat Zenoah, joka on alueellinen brändi Japanissa ja Klippo, tunnettu ruohonleikkureiden brändi Ruotsissa.

Loppukäyttäjiä löytyy ammatillisilta aloilta kuten metsätaloudesta, puunhoidosta, maisemoinnista ja kaupallisista nurmikoiden ja puutarhojen palveluista sekä kuluttajasegmenteistä, kuten koti- ja maanomistajista. Maailmanlaajuinen markkinaosuus on noin 20 prosenttia, kun taas Euroopassa ja kuluttajamarkkinoilla on vahvempi asema.

Markkina-asemat ovat vahvat ammattimaisille kädessä pidettäville tuotteille, etenkin moottorisahalle ja pyörillä varustetuille tuotteille, kuten ruohonleikkureille. Husqvarna on kiistaton markkinajohtaja ruohonleikkureissa, joka on Husqvarnan edelläkävijä yli 20 vuotta sitten.

Husqvarna-osasto toimii maailmanlaajuisesti, ja suurin osa myynnistä syntyy Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Tämä merkitsee sitä, että kehittyvillä markkinoilla on edelleen mahdollisuuksia, jotka tarjoavat suhteellisesti suurempaa kasvuvauhtia. Husqvarna-osasto on Husqvarna-konsernin tärkein tutkimus- ja kehitystyökalu. Tutkimus- ja kehitystoiminnalla on laaja, loppukäyttäjähenkinen lähestymistapa. Tuote- ja palveluinnovaatiot ovat kriittisiä osaston pitkän aikavälin kilpailukyvyn kannalta.

Yli 325 vuotta innovaatiota

Husqvarnalla on pitkä historia, ja rikas perintö. Ensimmäinen Husqvarna-tehdas perustettiin vuonna 1689 aseteollisuudeksi. Husqvarna on vuosisatojen kuluessa tuottanut laajan valikoiman erilaisia ​​tuotteita, kuten ompelukoneita, polkupyöriä, moottoripyöriä ja keittiötarvikkeita.

Kun Electrolux osti Husqvarnan vuonna 1978, ulkotuotevalikoimaan kuului lähinnä moottorisahoja. 1980-luvulla toiminta laajeni voimakkaasti yritysostojen kautta. Seuraavina vuosina johdonmukainen orgaaninen kasvu vähitellen nosti Husqvarnan johtavaan asemaan globaaleilla markkinoilla.

Raivaussaha Husqvarna

Linkki Husqvarnan sivuilta ladattavaan käyttöoppaaseen tässä.

Linkki Husqvarnan sivuille tässä.