Rakennusimuri FLEX VCE 45 L AC – Imuri

Hinta 13,00  - 25,00  päivässä.

Rakennusimuri FLEX VCE 45 L AC on työkalu, joka tarjoaa laajan käyttöalueen. Tällä voi imuroida myös vettä.
Sopii sähkötyökoneisiin, joihin saa liitettyä imurin, kuten lattiahiomakone, katkaisusirkkeli, roilokone tms.
Ei saa imuroida asbestia!

Päiväkohtainen hinnoittelu: Rakennusimuri FLEX VCE45 L AC – Imuri
1 - 1 päivää: 25,00  / Päivä
2 - 3 päivää: 18,00  / Päivä
4 - 5 päivää: 15,00  / Päivä
6 - 365 päivää: 13,00  / Päivä
Tuntikohtainen hinnoittelu
1 - 3 Tuntia: 7,00  /Tunti
4 - 24 Tuntia: 25,00  Kiinteä hinta
Noutopäivä ja aika
Palautuspäivä ja aika
Määrä

Kuvaus

Rakennusimuri FLEX VCE 45 L AC on 45 litran märkä- ja kuivaimuri, jossa on automaattinen suodattimen puhdistusjärjestelmä. Käytännöllinen pistorasia (maks. 2 200 W), jossa on käynnistys/pysäytysautomatiikka sähkötyökalujen liitäntää varten. Pehmeä käynnistys estää jännitepiikit käynnistyksen ja virrankatkaisun yhteydessä. Virrankatkaisun viive on 15 sekuntia, jotta imurin letku ehtii tyhjentyä pölystä.

Rakennusimuri FLEX VCE 45 L AC ominaisuudet
 • 45 litran yleiskäyttöinen imuri, jossa on manuaalinen suodattimen puhdistusjärjestelmä, luokka L
 • Tehokas turbiini takaa sekä hyvän imukapasiteetin että hyvän alipaineen
 • Automaattinen suodattimen puhdistus varmistaa tasaisen korkean imutehon
 • Tasosuodatinrakenteen ansiosta säiliön tilavuus hyödynnetään optimaalisesti pölynimukykyyn
 • Märkäimuroinnissa nestetason valvonta
 • Työkaluliitäntä (maks. 2 200 W) ja elektroninen käynnistys-/pysäytysautomatiikka
 • Pehmeä käynnistys estää jännitepiikit käynnistyksen ja virrankatkaisun yhteydessä. Virrankatkaisun viive on 15 sekuntia, jotta imurin letku ehtii tyhjentyä pölystä
 • Säädettävä imuteho
 • Antistaattinen pinta suojaus estää imuletkun staattisen sähkövarauksen
 • Työkalun säilytysteline voidaan asentaa imurin päälle ja imusuulakkeille sekä letkulle on paikka imurin takaosassa.
 • Helppo liikutella, kaksi isoa pyörää ja kaksi ohjaavaa pyörää
 • Suositus: suodatinpölypussia käytettäessä, sulje automaattinen suodattimen puhdistus. Hävityspussia käytettäessä pidä automaattinen suodattimen puhdistus päällä.
 • Hyväksytty luokkaa L, soveltuu pölylle, jonka AGW-arvo on > 0,1 mg/m3
FLEX yrityksenä

FLEX: illä on luultavasti laajin valikoima työkaluja metallin pintakäsittelyyn, aina yleistuotteista, kuten kulma ja suorahiomakoneista vanne- ja pyörösahoihin ja moniin erikoisuuksiin, kuten kiillotuskoneisiin ja putkihiomakoneisiin. Esimerkiksi rautarakennerakentajat, kaiderakentajat ja erikoisteräsrakenteisiin keskittyneet rakentajat hyötyvät FLEX koneiden käytöstä.

Yrityksen historiaa

Vuonna 1922 Hermann Ackermann ja Hermann Schmitt aloittavat Stuttgart-Bad Cannstattin yrityksen valmistaakseen ja myydäkseen uutta keksintöään, MS 6 -hihnapyörä, jossa on sähkömoottori, joka ohjaa joustavaa akselia. Tämä ominaisuus on inspiraationa tämän uuden työkalun nimelle: FLEX. Ja tämä on alkuperä nykyajan tuotemerkille ja verbi, joka on tullut kiinteä osa jokapäiväistä saksankielistä sanastoa: “flexen”.

1954 Ackermann + Schmitt julkaisevat ensimmäisen nopean kulmahiomakoneen DL9.

1987 FLEX panostaa viimeistelyyn. Yritys kehittää omia järjestelmiä autojen maalien ja lakkojen, huonekalujen ja luonnonkiven lattian herkälle kiillotukselle.
“Hiomakatot ilman telineitä!” ja “Maalaajien vallankumous” ovat vuoden 1997 mainoslauseita. Pitkäkaulainen FLEX Giraffe® antaa käyttäjälle mahdollisuuden hiekottaa seinämän tai katon yläosasta pohjaan ilman puikoille tarkoitettuja telineitä. Pölynpoistojärjestelmä tekee perusteellisen työn. Pitkäkaulainen hiomakone Giraffe® ja sen patentoima hiomapaperi, jonka rei’itys on koko pinnalla, takaa korkean laadun.
Innovaatio jokaisessa yksityiskohdassa! FLEX tuo markkinoille kulmamyllyn 2000-luvulla. FLEXin keksijältä löytyy 8 uutta mallia 710-1300 W: n alueella, joka on saatavana uudella, äärimmäisen ohuella designilla, jolla on erinomaiset käsittelyominaisuudet ja monia innovatiivisia tuotetietoja. Uutta ovat esimerkiksi mikroprosessoriohjattu elektroniikka sekä FLEX-kahva, jossa on integroitu tappiavain.
Vuonna 2006 “flexen” lisätään virallisesti Saksalaiseen Dudenin sanakirjaan.

Vario-Giraffe® WST 700 VV on vuoden 2009 uutuus. JatkuvaFLEX Giraffe®:n kehitys on saavuttanut uudet korkeudet teleskooppitoiminnon ja vaihdettavien päiden avulla.

Vuosi 2010 ja RETECFLEX RE 14-5 115. Innovatiivinen työkalusysteemi. Helposti ja nopeasti konvertoitavissa mihin tahansa vaatimuksiin: poraamiseen, hiekottamiseen, hankaukseen, rei’itykseen ja kiillotukseen.

POLISHFLEX 2011. Hellävarainen voimapaketti ammattimaiseen maalattujen pintojen käsittelyyn. Hijainen, eri nopeuksilla toimiva kiillottaja suurella vääntömomentilla ja moottorilla.

Linkki Flexin sivuille tässä.

Linkki valmistajan tuotesivulle tässä.

Lisätiedot

Käyttövoima

sähkö 230V

teho

1400W

lekun paksuus

32mm

suodatus

luokka L

varusteet

suutin, putki, letku, suodatin

säiliön tilavuus

42

nestekapasiteetti

26

Saatat myös pitää...