Rakennusimuri Talhu 28

Hinta 27,00  - 55,00  päivässä.

Rakennusimuri Talhu 28 mahdollistaa terveydelle turvallisen työskentelyn pölyisissä olosuhteissa vakiona olevan Hepa-suodattimen ansiosta. Uuden sukupolven imurit on kehitetty torjumaan betonipölyä. Imureissa on Jet­-pulse suodatinten ravistusmekanismi. Pöly erottuu ja kulkeutuu suodatinten läpi Longopac­pölypussiin. Longopac­pölypussijärjestelmä vapauttaa erillisten pölypussien vaihtamiselta ja estää pölyn pääsyn takaisin hengitysilmaan.

Päiväkohtainen hinnoittelu: Rakennusimuri Talhu28
1 - 1 päivää: 55,00  / Päivä
2 - 3 päivää: 39,00  / Päivä
4 - 5 päivää: 33,00  / Päivä
6 - 365 päivää: 27,00  / Päivä
Tuntikohtainen hinnoittelu
1 - 4 Tuntia: 12,00  /Tunti
5 - 24 Tuntia: 55,00  Kiinteä hinta
Noutopäivä ja aika
Palautuspäivä ja aika
Määrä

Kuvaus

Rakennusimuri Talhu 28 ominaisuudet
  • HEPA­suodatin vakiovarusteena
  • Jet­pulse suodattimen ravistus
  • T 28 Longopac­pölysukkajärjestelmä. Rullassa 25 pölypussia vastaava määrä sukkaa
    ( Ei malliin T14 , jossa erilliset muoviset pölypussit)
  • Suodattimen ”kuntomittari”
  • Antistaattinen imuletku lattiasuulakkeella
  • Isot pyörät helpottamaan siirtoa ja kuljetusta
Talhu – Luotettavaa palvelua rakentajalle

Talhu Oy on palveluyritys. Henkilökuntamme pyrkii palvelemaan kaikissa rakentamisen koneistukseen liittyvissä asioissa. Talhu Oy on palvellut Suomen rakentajia ja toimittanut laadukkaat rakennuskoneet sekä luotettavan jälkimarkkinoinnin jo vuodesta 1993.

Talhu Oy:n huolto vastaa kaikkien tuotteiden jälkimarkkinoinnista ja huollosta yhdessä varaosamyynnin kanssa. Olemme kouluttaneet henkilökuntaa useissa eri tilaisuuksissa pystyäksemme tarjoamaan asiakkaille entistä paremman palvelun.

Seuraamme jatkuvasti koneiden kehitystä voidaksemme tarjota viimeisimmän tekniikan tuomat edut rakentajille. Tuomme markkinoille ainoastaan tuotteita joiden laatu on testattu ja toimintavarmuus taattu.
Kehitämme toimintaamme palvelemaan asiakkaita ja vastaamaan kysyntää. Toivotamme kaikki uudet asiakkaat tervetulleiksi ja lupaamme olla maineemme veroisia.

Myös internetsivujemme kautta haluamme palvella asiakkaidemme tarpeita. Sivuiltamme löytyy helposti laitteiden käyttö-ohjekirjat ja varaosakirjat räjäytyskuvineen. Pyrimme myös toimittamaan huolto-ohjeet ja tiedotteet sitä kautta asiakkaidemme käyttöön.

Olemme panostaneet voimakkaasti palveluun viimeisten vuosien aikana. Toimitilamme ovat nykyaikaiset ja toimivat. Tilamme ovat hyvien yhteyksien varrella ja lähellä asiakkaita. Käytössämme olevat tilat antavat meille mahdollisuuden varastoida tuotteita entistä enemmän ja nopeuttaa vaikeimmin saatavien tuotteiden toimituksia.

Perusajatuksemme toiminnassa on asiakaskeskeisyys. Toimitamme laitteet käyttöön ja pidämme niistä myös huolta. Investointilaitteet tarvitsevat jatkuvaa ylläpitoa ja huolehtimista, jotta niiden tuoma hyöty saadaan irti. Tässä työssä haluamme olla luotettava yhteistyökumppani.

TALHU OY:N HUOLTO- JA VARAOSAPALVELU VASTAA KAIKKIEN RAKENNUSKONEIDEN JA LAITTEIDEN HUOLTO-TOIMENPITEISTÄ

Olemme laajentaneet toimitilamme juuri asiakkaiden tarpeita silmälläpitäen. Tilat ovat erinomaiset toimintaamme ajatellen. Käytössämme ovat tarvittavat koneet, laitteet, testauslaitteet, sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Vastaamme kaikkien maahantuomiemme ja myymiemme laitteiden huollosta sekä lisäksi huollamme myös muita rakennusteollisuuden koneita ja laitteita. Asentajilla on vuosien kokemus lukuisten erimerkkisten ja tekniikaltaan erilaisten laitteiden huollosta ja kunnostamisesta. Toimisto on samassa yhteydessä kuin Talhun toimisto ja huoltotointa tapahtuu talhun toimesta.

HUOLTOTILAMME ON SUUNNITELTU TOIMINTAAMME AJATELLEN

Huoltotiloissamme on huomioitu erilaisten laitteiden vaatimat korjaustoimenpiteet. Käytössämme on tarvittavat hallinosturit, pienkonekorjaamo, sähköverstas ja hydraulilaitteiden purku, testi ja säätöpenkit. Voimme säätää hydrauliventtiilit odottaessa. Useat suurikokoiset ovet ja sisäänkäynnit mahdollistavat lähes kaikkien koneiden ja laitteiden huollon sisätiloissa. Pesutilat suuriakin koneita ajatellen. Korjaamotilaa meillä on kaikkiaan n. 1400 m2.

TEHDYLLE TYÖLLE ANNAMME TAKUUN

Normaalien huoltotöiden lisäksi teemme myös vaativia mekaanisia, sähköisiä muutostöitä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Samoin suoritamme vuositarkastuksia. Vastaamme työn laadusta senkin jälkeen kun laite on huollettu, kunnostettu ja asiakkaalle toimitettu. Tehdylle työlle annamme takuun. Pyrimme olemaan maineemme veroisia tule ja tutustu palveluihimme!

Linkki Talhun sivuille tässä.

Linkki Talhun tuotesivuille tässä.

Lisätiedot

Paino 425608001280 kg
Mitat 800 × 560 × 1280 cm
teho

2,8kW

käyttövoima

230V

letkun paksuus

50mm

suodatus

Hepa ja karkea