SDS MAX kiviterä 15mm

 5,00  päivässä.

SDS MAX kiviterä 15mm soveltuu esimerkiksi kivelle, betonille ja tiilelle järeämmillä poravasaroilla. Pituus 400mm.

Päiväkohtainen hinnoittelu: sds max 15mm
5,00  / days :
Tuntikohtainen hinnoittelu
1 - 24 Tuntia: 5,00  Kiinteä hinta
Noutopäivä ja aika
Palautuspäivä ja aika
Määrä
Osasto:

Kuvaus

SDS MAX kiviterä 15mm on osa Makitan maailmanlaajuisesti tunnettua tuotantoa.

Makita Gulf FZE otettiin käyttöön vuonna 1997 ja on yksi Makita Oyj: n tytäryhtiöistä.

Vuonna 1958 Makita Corporationista, joka perustettiin vuonna 1915 sähkömoottoreiden myynti- ja korjausyhtiöksi, tuli Japanin ensimmäinen yritys, joka valmistaa ja myy sähköhöyläkoneita. Makita on rakentanut vakaata asemaansa kannettavien sähkötyökalujen valmistajana jo 45 vuotta. Yhtiö pyrkii tarjoamaan tuotteita ja palveluja kaikentyyppiseen asuntorakentamiseen ottaen huomioon alan muuttuvat trendit.

Makita suunnittelee ja markkinoi laajaa valikoimaa sähkötyökaluja. Makitan päätuotteisiin kuuluvat pyöreät sahat, jigsahat, höylät, porat, vasarat, hiomakoneet ja hiomakoneet. Makita myös markkinoi kiinteitä puuntyöstökoneita ja pneumaattisia työkaluja sekä puutarhatyökaluja ottaakseen entistä paremmin huomioon asiakkaiden tarpeet. Näiden työkalujen ja muiden tuotteiden tasainen laatu ja luotettavuus ovat antaneet Makita-tuotteille asiakkaiden luottamuksen eri puolilla maailmaa.

Ympäristö

Makita on maailmanlaajuinen sähkötyökalujen toimittaja, joka auttaa ihmisiä luomaan koteja ja elinympäristöjä. Siksi on elintärkeää, että yritys tiedostaa elämäntapojen ympäristövaikutukset ja tunnistaa ilmaston lämpenemisen suorat vaikutukset meihin kaikkiin. Koko Makita-konserni pyrkii luomaan kestävän kierrätyspoliittisen yhteiskunnan, joka yhdistää ympäristön ja talouden tarkastelemalla liiketoimintaansa ja elämäntapojaan ympäristölähtöisesti.

Makitalla on käytössä pitkän aikavälin tavoitteita energian säästämiseksi, hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi, jätteiden nollapäästöihin pääsemiseksi ja tiettyjen kemikaalien käytön vähentämiseksi. Yritys toteuttaa ympäristöä säästäviä toimia asettamalla numeeriset tavoitteet vuosittain. Makitan tuotteita ovat sähkötyökalut, jotka käyttävät kevyitä ja pitkäikäisiä litium-ionakkuja. Tulevaisuudessa yritys haluaa tuottaa yhä käyttäjä- ja ympäristöystävällisempiä tuotteita.

Linkki Makitan sivuille tässä.

Lisätiedot

halkaisija

15mm

pituus

400mm

malli

sds max