Senco SLS18MG-M Hakasnaulain

Hinta 12,00  - 23,00  päivässä.

Senco SLS18MG-M Hakasnaulain on paineilmakäyttöinen, laadukas, kovaan ammattikäyttöön tarkoitettu työkalu.

Naulain on parhaimmillaan:
-Tuulensuojalevyjen tms. kiinnityksessä
-Puurakenteisten pakkauslaatikoiden kasaamisessa.

Erittäin nopea ja käyttövarma työkalu

Päiväkohtainen hinnoittelu: Senco Hakasnaulain
1 - 1 päivää: 23,00  / Päivä
2 - 2 päivää: 17,00  / Päivä
3 - 3 päivää: 14,00  / Päivä
4 - 365 päivää: 12,00  / Päivä
Tuntikohtainen hinnoittelu
1 - 3 Tuntia: 6,00  /Tunti
4 - 24 Tuntia: 23,00  Kiinteä hinta
Noutopäivä ja aika
Palautuspäivä ja aika
Määrä

Kuvaus

Senco SLS18MG-M Hakasnaulain on paineilmakäyttöinen, laadukas, kovaan ammattikäyttöön tarkoitettu työkalu. Monenlaiseen kiinnittämiseen ja kokoamiseen.

Senco SLS18MG-M Hakasnaulain

Ammattikäyttöön

M-sarjan hakasille

Erittäin kevyt magnesiumrunko

Naulaussyvyyden säätö

Mdf-paneelien kiinnitys

Linkki Mechelin Co:n sivuilta ladattavaan käyttöoppaaseen tässä.

Linkki Mechelin Co:n tuotesivulle tässä.

Oy Mechelin Company Ab

Oy Mechelin Company Ab on Suomen markkinajohtaja puukiinnityksen alalla. Vuonna 1957 perustettu yritys on vuodesta 2013 ollut osa hollantilaista Van Aerden Groupia, joka toimii useassa eri Euroopan maassa kone- ja kiinnitysmarkkinoilla. Olemme edustaneet Sencon tuotteita menestyksellisesti jo yli puoli vuosisataa ja SENCO naulauskoneet, SENCO naulat ja hakaset, SENCO DURASPIN ruuvaimet ja ruuvit, sekä SENCO kompressorit muodostavat tänä päivänä merkittävän osan liikevaihdostamme.

Olemme edustaneet Sencon tuotteita menestyksellisesti jo yli puoli vuosisataa ja SENCO naulauskoneet, SENCO naulat ja hakaset, SENCO DURASPIN ruuvaimet ja ruuvit, sekä SENCO kompressorit muodostavat tänä päivänä merkittävän osan liikevaihdostamme.

SENCON missio

SENCON missio on olla varteenotettavin toimittaja, kun haetaan laadukasta kiinnitysjärjestelmää, joka lisää työn tuottavuutta ja turvallisuutta.

Jo yli 60 vuoden ajan Senco on ollut synonyymi tuloksellisuudelle, tuottavuuden kasvulle ja ylpeydelle hyvin tehdystä työstä.

Tänä päivänä Senco jatkaa samaa perinnettä kehittäen yhä uusia innovatiivisia teknologioita koskien sekä koneita että kiinnittimiä.

Muita omia maahantuontejamme ovat AERFAST-,SCRAIL-, EXPANDET-, RAWLPLUG- ja LIGNOLOC -kiinnitystekniikat sekä valikoima AERFAST-, MEC-AIR ja JUN-AIR kompressoreita, COLLOMIX sekoitusratkaisut, BAIER sähkötyökalut, NORSAG rakennussirkkelit, STARMIX imutekniikka sekä MAFELL sähkötyökalut.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös valikoima tunnettuja sähkötyökalumerkkejä kuten mm. DEWALT, FESTOOL ja PANASONIC tarvikkeineen.

Valtakunnallisena yrityksenä oma myynti- ja huolto-organisaatiomme kattaa koko maan. Oman verkostomme lisäksi tuotteitamme saa useilta jälleenmyyjiltämme kautta maan.

Tytäryhtiömme Mechelin Eesti OÜ on toiminut Virossa vuodesta 1997.

Asiakkaitamme ovat talo-, rakennuspuusepän-, huonekalu- ja pakkausteollisuus sekä rakennusliikkeet, rakentajat ja heitä palvelevat jälleenmyyjät.

Toimintamme ydin on hyvällä ja ammattimaisella palvelulla saavutettu asiakastyytyväisyys. Tarjoamme asiakkaillemme parhaita kiinnitysteknisiä ratkaisuja ja laajan valikoiman alan huipputuotteita takuuhuoltoineen.

Naulauskoneet

SENCO fastening systems valmistaa naulaimia sekä teollisuuden, ammattirakentajien sekä vaativien harrastajien tarpeisiin. Näin valitset itsellesi sopivan mallisarjan:

  • XP – Xtreme pro series teollisuuden ja vaativien rakennusalan ammattilaisten käyttöön – 1 vuoden takuu ja 5 vuoden runkotakuu.
  • PRO Series – Ammattikäyttöön – 1 vuoden takuu
  • SEMI Pro series – Vaativalle kotinikkarille – 1 vuoden takuu kuluttajakäytössä (ei koske ammattikäyttöä)
  • Cordless – Johdottomat naulaimet kaasulla tai akulla – 2 vuoden takuu (HUOM! akuilla 1 vuoden takuu!)

Linkki Mechelin Co:n sivuille tässä.