Sidontakone TJEP RE-BAR 40mm

45,00 

Sidontakone TJEP RE-BAR 40mm on tarkoitettu raudoitusten ja lattialämmitysputkien sidontaan.
Akkukäyttöinen.

Kitakoko 40mm

 

Näytä hinnoittelu

Lisätietoa
- 1 days : 45,00  / Day
2 - 7 days : 35,00  / Day
8 - 14 days : 30,00  / Day
15 - 365 days : 20,00  / Day
Noutopäivä ja aika
Palautuspäivä ja aika

Kuvaus

Sidontakone TJEP RE-BAR 40mm on raudoitusten ja lattialämmitysputkien kiinnityksiin tarkoitettu sidontakone.
Sidontakone TJEP RE-BAR 40mm
Suosittu rebar-sitomiskone, joka helpottaa raudoituksen ja lattialämmitysputkien nopeaa ja tehokasta kiinnittämistä. Säästää aikaa ja auttaa ergonomisesti oikeaan työasentoon

Akkukäyttöisen koneen kanssa liikut vapaasti työskennellessäsi. Sidontakone TJEP RE-BAR 40mm on erittäin käyttäjäystävällinen.

Tjep – yli 50:n vuoden kokemuksella

KYOCERA UNIMERCO Fastening on johtava kiinnitystyökalujen toimittaja. Olemme yli 50 vuoden ajan toimittaneet kiinnitysratkaisuja rakennusteollisuudelle, esimerkiksi naulaimia, viimeisteleviä naulaimia ja kompressoreita.

Hyödynnä kokemuksemme

Vuodesta 1964 olemme toimittaneet kiinnitysratkaisuja rakennusteollisuudelle. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä on tarvittavat tiedot, joiden avulla voimme valita ja kehittää parhaita ja käyttäjäystävällisimpiä naulaimia. Teemme läheistä yhteistyötä jälleenmyyjien kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit aina saada ammattimaisia ​​neuvoja yksittäisistä tuotteista ja lisävarusteista sekä optimaalisesta käytöstä ja huollosta – suoraan myymälästä.

Yksinkertainen filosofia

Uskomme, että se kannattaa tehdä jotain ylimääräistä asiakkaiden tyydyttämiseksi. Siksi pyrimme aina tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita, joiden avulla käyttäjä voi saavuttaa optimaaliset tulokset luotettavien ja ergonomisten työkalujen avulla.

Ota aina yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää KYOCERA UNIMERCO Fastening-tuotteistamme tai palveluistamme.

Linkki Tjepin sivuille tässä.

Lisätiedot

Paino 5 kg
Mitat 50 × 40 × 13 cm