Timanttiporakone Bosch Professional

Hinta 39,00  - 89,00  päivässä.

Timanttiporakone Bosch Professional tarjoaa kaiken, mitä tarvitset päästäksesi ohuen ja paksun läpi. Märkä- tai kuivaporaus, betonin hionta.

Järeä amnmattikäyttöön tarkoitettu timanttiporakone.

Varusteet mukaan: Painevesipullo ja puomi eli jalusta.
Lisäksi tarvitset poraamiseen sopivan kokoisen timanttiporanterän ja jalustan kiinnittämiseen esim. M12 ankkuri ja pultti.

Päiväkohtainen hinnoittelu: Timanttiporakone Bosch Professional
1 - 1 päivää: 89,00  / Päivä
2 - 3 päivää: 69,00  / Päivä
4 - 5 päivää: 59,00  / Päivä
6 - 365 päivää: 39,00  / Päivä
Tuntikohtainen hinnoittelu
1 - 4 Tuntia: 20,00  /Tunti
5 - 24 Tuntia: 89,00  Kiinteä hinta
Noutopäivä ja aika
Palautuspäivä ja aika
Määrä

Kuvaus

Timanttiporakone Bosch Professional – Timanttitekniikalla varustetut Bosch-sähkötyökalut tarjoavat kaiken, mitä tarvitset päästäksesi ohuen ja paksun läpi. On sitten kyseessä märkä- tai kuivaporaus, betonin hionnasta tai urien tekemisestä betoniin, tiiliseinän tai kiveen.

Timanttiporakone Bosch Professional

Bosch-timanttiporausjärjestelmät tehokkaaseen kuiva- ja märkäporaamiseen – jopa kovimpaan kiveen ja betoniin. Kestävä tekniikka huolehtii tärinättömästä ja pölyttömästä työskentelystä.

Drive and control -teknologia

Bosch on globaalisti toimiva kumppani ainutlaatuisella huipputeknologiaa ja esimerkillistä asiantuntemusta edustavalla liikkuvuussovellus-, tehdasautomaatio sekä laitteisto- ja prosessiteknologiavalikoimallaan. Osaavat työntekijämme kehittävät jatkuvasti turvallisia, monipuolisia ja luonnonvaroja säästäviä ratkaisuja maailmanlaajuisesti. Sekä kone- että laitevalmistajat kuten myös loppukäyttäjät hyötyvät monitoimisista innovaatiostamme, jotka on suunniteltu käytettäviksi myös tuotantoympäristöissä.

Suuret lämpövoimalat ja järjestelmäratkaisut

Älykäs ja tehokas — Bosch tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja prosessilämmön ja höyryn sekä hajautettujen energiajärjestelmien hallintaan.

Bosch toimittaa tarkkaan räätälöityjä ja huipputehokkaita järjestelmäratkaisuja kaupalliseen ja teolliseen käyttöön, kuten esimerkiksi teollisuuskattiloita, lämmön ja energian yhteistuotantoyksiköitä, ilmastointisovelluksia ja lämmön talteenottojärjestelmiä.

Pakkausteollisuus

Bosch Packaging Technology kuuluu maailman johtaviin prosessi- ja pakkausteknologian toimittajiin. Yli 30 toimipaikassa ja 15 maassa eri puolilla maailmaa erikoiskoulutetut työntekijät kehittävät ja tuottavat kokonaisratkaisuja lääke-, elintarvike- sekä leipomo-, konditoria- ja makeisteollisuudelle. Kehitämme laitteita vakioratkaisuista kokonaisiin tuotantolinjoihin ja integroituihin järjestelmiin “Invented for life” periaatteemme mukaisesti.

Sähkötyökalut ammattilaisille

Bosch kehittää innovatiivisia, korkealaatuisia sähkötyökaluja, joiden avulla taatusti pystytään tuottamaan ammattimaista tulosta eri työalueilla. Työkalumme on suunniteltu helpottamaan työtäsi, ne ovat luotettavia, tehokkaita ja kestäviä täyttäen korkeimmatkin vaatimukset. Boschin johdottomat työkalut erottautuvat edukseen pitkän käyttöikänsä, erinomaisen suorituskykynsä ja erittäin pitkien toiminta-aikojensa ansiosta.

Turvatekniikka

Pyrimme suojelemaan elämää, rakennuksia ja omaisuutta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat videovalvonta-, rikosilmoitus- ja palovaroitusjärjestelmät sekä ääniohjatut evakuointijärjestelmät kuten myös kulunvalvonta- ja hallintajärjestelmät. Ammattimaiset audio- ja konferenssijärjestelmät ääni- ja puheviestintään sekä musiikkiin täydentävät valikoiman.

Ohjelmistoratkaisut

Esineiden internet muuttaa maailmaa avaten suuria mahdollisuuksia monilla aloilla kuten tuotannossa, liikkumisessa, energianhallinnassa sekä monilla muilla aloilla. Boschin ohjelmistot ja palvelualustat muodostavat vakaan perustan räätälöityjen ratkaisujen asennukselle ja toiminnalle. Tutustu Boschin ohjelmistoratkaisuihin, jotka auttavat yrityksiä parantamaan liiketoimintakäytäntöjään ja luomaan uusia myyntikanavia ja tuotteita.

Bosch Industrial Sales

Maailman suurin autoteollisuuden alihankkija pystyy tarjoamaan kokemuksensa ja osaamisensa projektisi käyttöön. Yhtiö tunnetaan ympäri maailmaa laadustaan ja laajamittaisesta tuotantokapasiteetistaan, ja siksi se voi tarjota oikeita tuotteita oikeaan hintaan myös sinulle.

 

Lisätiedot

Reikäkoko

10-350mm

Käyttövoima

sähkö 230V

Sisältyvät varusteet

painevesisäiliö, jalusta

Muista

Tarvikkeet ja laitteet jalustan kiinnittämiseen.