Timanttisaha Stihl TS800 + terä 400mm

Hinta 59,00  - 89,00  päivässä.

Timanttisaha Stihl TS800 + terä 400mm on polttomoottoritoiminen timanttisaha ulkokäyttöön.
Tällä koneella voi leikata mm. asfalttia, betonia, tiiltä ja kiveä.
Suurissa leikkausmäärissä kannattaa valita sopiva terä leikattavan materiaalin mukaan.
Maksimi leikkuusyvyys 140mm.
Hintaan sisältyy 2mm terän kulumista.

 

Päiväkohtainen hinnoittelu: Timanttisaha Stihl TS800 + terä 400mm
1 - 1 päivää: 89,00  / Päivä
2 - 3 päivää: 72,00  / Päivä
4 - 5 päivää: 66,00  / Päivä
6 - 365 päivää: 59,00  / Päivä
Tuntikohtainen hinnoittelu
1 - 2 Tuntia: 35,00  /Tunti
3 - 24 Tuntia: 89,00  Kiinteä hinta
Noutopäivä ja aika
Palautuspäivä ja aika
Määrä

Kuvaus

Timanttisaha Stihl TS800 + terä 400mm kuuluu kansainvälisesti toimivatn Stihlin tuotevalikoimaan.

Timanttisaha Stihl TS800 + terä 400mm tärinänvaimennusjärjestelmä

STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

Puolipuristinventtiili

Vähentää käynnistysnarun vetämiseen tarvittavaa voimaa ja helpottaa siten moottorisahan käynnistystä.

ElastoStart

Tämä erityinen elastinen vaimennuselementti takaa nykäyksettömän käynnistyksen ja tekee näin käynnistyksestä entistäkin helpompaa ja tasaisempaa.

Ergonominen kahva

Moderni ja ergonominen kahva, joka takaa optimaalisen pidon ja ergonomian kaikissa työasennoissa.

Puoliautomaattinen hihnankiristys

Kevyt, säännöllisesti hihnaa kiristämällä hihnan ja laakereiden käyttöikä lisääntyy.

Kompensaattori

STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti.

Pitkänhuoltovälin suodatinjärjestelmä

Ei päivittäistä suodattimen putsausta sekä erittäin pitkä suodattimen käyttöaika sykloni ilmansuodatinmenetelmän ansiosta. Sen ansiosta jopa alhaisimmilla tasoilla, noin 800 % ilman pölyhiukkasista suodattuvat. Toisin kuin tavallisessa suodatinjärjestelmässä, nämä hiukkaset eivät kerry vaahtomuovisuodattimeen vaan ne erottuvat sykloni suodatinmenetelmän avulla ja palautuvat takaisin ulkoilmaan.

Primer -pumppu

Käsikäyttöisellä primer pumpulla pumpataan tarvittava polttoainemäärä kaasuttimelle muutamalla peukalon painalluksella. Näin vähennät turhia käynnistysnarun vetämistä, jolloin polttoaine nousisi kaasuttimelle. Myös polttoaineen ylivuotovaaraa ei enää ole, sillä kaikki ylimääärinen polttoaine virtaa takaisin polttoainesäiliöön.

STIHL 2-MIX moottori

STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

Vesiliitäntä

Veden pikaliitäntä. Vettä käytetään pölyn sitomiseen.

STIHL yrityksenä

Stihlin perustaja Andreas Stihl kehitti ensimmäisen moottorisahan vuonna 1926. Hänen kannustimensa: “Ihmisille keventämään työtä ja työskentelyä luonnossa”.

Andreas Stihl AG kehitti ensimmäisen moottorisahan vuonna 1926. Tämän jälkeen on tullut monia tuotteita sekä metsän- että puutarhanhoitoon. Tänä päivänä STIHLin tytäryhtiöitä tomii jo n. 140 maassa ja sillä on valmistusta mm. Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Brasiliassa ja Yhdysvalloissa. Saadaksesi lisätietoa Andreas Stihl AG:n toiminnasta ympäri maailmaa: klikkaa STIHL maailmanlaajuisesti linkkiä vasemmalla.

STIHL ja VIKING Suomessa

Andreas Stihl aloitti toimintansa omana tytäryhtiönään Suomessa vuoden 2015 alussa. Varasto ja myyntikonttori sijaitsevat Vantaalla lentokentän läheisyydessä. ANDREAS STIHL Oy markkinoi ja myy kaikkia STIHL ja VIKING tuotteita.

STIHLillä on paikallisia Jälleenmyyjiä ympäri Suomen n. 230 kpl. Tämä maankattava myynti- ja huoltoverkosto pitää luotettavasti ja varmasti STIHL ja VIKING laitteesi kunnossa noudattaen kaikkia STIHLin omia käytäntöjä. Näin sinulle kuluttajana on taattu jatkuvasti lähellä olevat myynti- ja huoltopalvelut.

Linkki Stihlin sivuilta ladattavaan oppaaseen tässä.

Linkki Stihlin sivuille tässä.

Lisätiedot

Käyttövoima

Polttomoottori 2T bensiini

Terän leikkuusyvyys

140mm

Terän halkaisija

400mm

Vesiliitäntä

on